Pe coasta liniștită a Adriaticii, la Bari, în sudul Italiei, un italian își începea călătoria în căutarea cafelei perfecte. Franco di Cosola voia să creeze un espresso desăvârșit, inspirat de magia cafelei. Și amară, și dulce, și plină de arome născute din felurile infinite în care se îmbină mai multe soiuri.

Când di Cosola a simțit ca și-a încheiat căutarea, și-a deschis o mică fabrică, devenind producător de espresso. Noua sa cafea, Doncafé, avea să devină faimoasă în întreaga regiune.

Într-o bună zi, afacerea de familie avea să fie descoperită de Grupul Strauss, o companie puternică, aflată pe primul loc pe piața de cafea din Brazilia și printre primele cinci companii din lume specializate în cafea. Accesul privilegiat la plantațiile cu cele mai bune boabe de cafea din Brazilia asigură acum gustul Doncafé.

Nu peste mult timp, gustul, aroma, armonia și echilibrul cafelei Doncafé se bucură și de recunoaștere internațională.

Și astfel, Doncafé devine singura cafea din România premiată de două ori pentru calitate de către prestigiosul Institut German de Testare DLG.
Doncafé este cafeaua momentelor destinate ție. Această viziune a pornit de la o observație simplă: multiplele roluri pe care le indeplinește o femeie în timpul vieții sunt tot atâtea momente dăruite celor din jur. La final, nu sunt zeci, nici mii sau milioane. Sunt miliarde de momente dăruite altora.

Tocmai de aceea, Doncafé îți oferă un moment numai al tău, un moment de calm, de liniște, de intimitate, un moment în care ești doar tu cu tine.