Fiecare ceaşcă de Doncafé, un moment dăruit ţie

DONCAFÉ GREEN ACTIVE

Momentul tău de vitalitate Doncafé Green Active

 

În fiecare zi ești în mișcare, dăruind zeci de momente celor dragi. Ai nevoie de un moment de vitalitate numai pentru tine! Descoperă noul Doncafé Green Active, același gust gust excelent al cafelei prăjite și măcinate cu care te-ai obișnuit, acum cu extract de cafea verde ce îți accelerează metabolismul.

Disponibil în urmatoarele variante de gramaj: 250g si 500g.

DONCAFÉ SELECTED

DONCAFÉ SELECTED

Momentul tãu Doncafé Selected

În lumea trepidantã în care trãim, avem nevoie de un moment pentru noi. Doncafé Selected te invitã sã savurezi un amestec de boabe conceput special pentru gustul românilor. Recomandatã pentru toate metodele de preparare dar în special pentru filtru și ibric, Doncafé Selected este perfectã pentru momentele tale de pauzã și relaxare iar gustul propaspãt și aromat îți va oferi energia pozitivã pe tot parcursul zilei.

Disponibil în 4 variante de gramaj: 100g, 250g, 500g și 1 kg. Disponibil si in varianta cafea boabe prajite, 1 kg.


 

Crème à café
Vezi reŢeta »

DONCAFÉ ELITA

DONCAFÉ ELITA

Momentul tãu de dimineața Doncafé Elita

O combinație idealã, perfect echilibratã de boabe Arabica și Robusta, Doncafé Elita îți oferã un gust tradițional, dulce-amãrui și ușor condimentat. Recomandatã pentru toate metodele de preparare, dar mai ales pentru ibric, Doncafé Elita este perfectã pentru a-ți oferi un moment pentru tine dimineața și pentru a te încãrca cu energie pentru începutul zilei.

Disponibil în 3 variante de gramaj: 100g, 250g, 500g și 1 kg. Disponibil si in varianta cafea boabe prajite, 1 kg.


 

Irish Coffee
Vezi reŢeta »

DONCAFÉ GOLD

DONCAFÉ GOLD

Momentul tãu special Doncafé Gold

Preparatã cu pasiune dupã o rețeta originalã , din cele mai bune boabe Arabica, gustul rafinat, intens și catifelat Doncafé Gold îți îmbogãțește momentele tale de rãsfãț. Doncafé Gold este mai mult decât o cafea… este un moment de refugiu, o detașare de activitãțile cotidiene pentru a savura din plin plãcerea fiecarei zile.

 


 

Café soufflé
Vezi reŢeta »

DONCAFÉ DECAFFEINATED

DONCAFÉ DECAFFEINATED

Un moment de răsfăț fără cofeină cu Doncafé Decaffeinated

Doncafé Decaffeinated îți oferă gustul special și autentic al cafelei, dar fără cofeină. Încearcă nuanțele citrice și ușor condimentate ale boabelor Arabica și transformă-ți momentele tale de relaxare într-un adevărat răsfăț. Oferă-ți un moment pentru tine și bucură-te de gustul Doncafé la orice oră, oricât de târzie.

Disponibil în 2 variante de gramaj: 100g și 250g.

Alte arome