Povestea Doncafé

Doncafé a luat naștere în secolul trecut, în Bari, un oraș micuț din Italia, de pe coasta Adriatică

Pe străduțele mici ale orașului, unde la orice pas se pot zări cafenele, o cafenea este foarte specială – cea în care Franco di Cosola a încercat să prepare espresso-ul perfect.

Franco putea fi văzut cum mixa diferite varietăți de cafea și analiza atent cum gradul de prăjire și măcinare influențează gustul și corpul cafelei. Când a simțit că a obținut ceea ce și-a dorit, și-a deschis o mică fabrică și a devenit un producător de espresso. Curând, vestea despre cafeaua sa – Doncafé – s-a răspândit în toată regiunea.

Afacerea de familie a fost descoperită de compania de cafea Strauss Coffee care a adus brandul Doncafé și în România. De atunci, produsele noastre aduc în fiecare ceașcă momente speciale, de relaxare, aromă, savoare și bucurie a simțurilor.

Strauss Coffee

Suntem cel mai mai mare producător internațional de cafea cu propria fabrică în România. În procesul de producție folosim doar utilaje moderne și cele mai noi tehnici, având propriul departament de Cercetare & Dezvoltare

Cafeaua produsă de Strauss România în fabrica de la București va fi mereu mult mai proaspătă decât cea importată de la mii de km depărtare. De cele mai multe ori, aceasta ajunge la clienți la câteva zile de la prăjire, astfel păstrându-și caracteristicile intacte.

Cafelele de specialitate sunt prăjite în microloturi cu ajutorul cuptoarelor Probatone, care combină tehnica modernă cu cea tradițională, asigurând un grad sporit de flexibilitate și identificare de noi profile de gust.

Prin diferite tipuri de prăjire, punem în evidență o varietate largă de caracteristici (note, aciditate, corp).

Ne punem toate resursele și cunoștințele la lucru pentru a putea selecta și prelucra fără cusur cafeaua și ingredientele de cea mai bună calitate. Este felul nostru de a-ți mulțumi pentru faptul că apreciezi o cafea unică, cu un gust desăvârșit.

Espressor automat sau manual? French Press sau Filtru?

Oricare ar fi metoda de preparare aleasă, produsele Doncafé 100% ARABICA își vor păstra gustul intens și aromat. Descoperă-le și învăța micile secrete ale prepararii unei cafele perfecte.

Doncafé Supremo

Mai multe detalii

Doncafé boabe – gama de cafea boabe

Mai multe detalii

Doncafé Fresh Barista Expert – American & Italian Roast

Mai multe detalii